Pasta

Pikemat aega olen mõelnud ja ausalt öeldes julgust kogunud, et pastat teha. See lihtsalt tundus keeruline ja tundmatu. Tõeline oskus tuleb muidugi kogemusest ning vilumuse tekkimiseks on vaja harjutada ja harjutada. Siin on hiljutine ravioolitegu. Valmistasime päikesekuivatatud tomati-ricotta täidisega ravioole küüslauguses võikastmega.

DSC_0167DSC_0163DSC_0169 DSC_0172 DSC_0174 DSC_0180 DSC_0184 DSC_0209

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s